kremy / 24 czerwca, 2022 Konfitura malinowa SKŁADNIKI garść mrożonych malin30g białego cukru WYKONANIE Maliny podgrzewamy w rondelku/na patelni na małym ogniu, do rozmrożeniaDodajemy cukier, gotujemy do odparowania wody, aż konfitura zgęstnieje Nawigacja wpisu < Tynk z białej czekolady – mój ulubiony tynk do tortówTarta jagodowa > Możesz również polubić Brioszki z owocami i budyniowym kremem waniliowym Jagodowe rollsy Jagodzianki 3 komentarze Mus czekoladowy z malinami – Bakingland 3 października, 2022 o 10:13 am Odpowiedz […] konfitura malinowa […] Fondant z białej czekolady – Bakingland 23 października, 2022 o 2:56 pm Odpowiedz […] 150g gorącej konfitury malinowej […] Linzer cookies – Bakingland 20 grudnia, 2022 o 9:50 pm Odpowiedz […] + cukier puder do posypywania ciasteczek i konfitura z malin […] Dodaj komentarz Anuluj Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy.
Mus czekoladowy z malinami – Bakingland
[…] konfitura malinowa […]
Fondant z białej czekolady – Bakingland
[…] 150g gorącej konfitury malinowej […]
Linzer cookies – Bakingland
[…] + cukier puder do posypywania ciasteczek i konfitura z malin […]